Xocolatl

xocolatl

 

Xocolatl fremstiller chokolader, kager, desserter og italiensk is af højeste kvalitet. Xocolatl er startet i Haderslev af bager og konditor Kim Rasmussen.

 

En usædvanlig smagfuld oplevelse
Chokolade har en helt særlig plads i Xocolatls produktion. Deres intense arbejde med chokolade igennem 10 år har ført til et stærkt og smagfuldt varieret sortiment, der løbende udvikles. Den franske chokoladefabrik Valrhona står for fremstillingen af Xocolatls råchokolader, der er fremstillet på kakaobønner fra hver deres område, bl.a. fra Nyangbo(Ghana), den Dominikanske replubik, Ecuador og Madagascar.
Xocolatl fremstiller selv deres drageerede mandler. To forskelige spanske mandelsorter er udvalgt til denne fremstilling – nemlig Larguette og Marcone.
I 2010 vandt Xocolatl Chokoladeselskabets årspris i kategorien Årets Chokoladebar og i kategorien Årets Fyldte Chokolade.

 

Italiensk is - en usædvanlig cremet oplevelse
Xocolatls is er 100 % hjemmelavet. Isen fremstilles efter den italienske metode og både sorbeterne og mælkeisen er usædvanlig cremede. Xocolatls is laves af rene råvare og uden syntetisk fremstillede frugt og smagspastaer.

 

Brødremenighedens Honningkage Bageri
Siden 1783 har Christiansfeld i det sønderjyske været kendt for at bage honningkager hele året rundt efter ægte tysk tradition, men for et par år siden lukkede det oprindelige bageri ned. Nu har Kim Rasmussen sat sig for at genetablere byens stolte honningkagetraditioner, hvorfor han genåbner bageriet i Christiansfeld i januar 2011.

 

Læs mere på: www.xocolatl.dk