Vibegaard

vibegaard

 

Vibegaard er en ejendom, der ligger blot 8 km øst for Vadehavet, så ind imellem kan man mærke den barske vestenvind, vi er 2. generation på Vibegaard. Vi har ca. 187 ha jord, som benyttes til korn og til vores bærproduktion som vi startede i 2003. Vi har ialt 58 ha med solbær, ribs og stikkelsbær, der går ca. 6000 buske til en ha, vi har 2 voksne medarbejdere og lejer samtidigt lidt løs hjælp til høsten.

 

Virksomheden
Vibegaard naturægte saft blev etableret i 2002 af Anders Sørensen og Niels Grovn. Begge var ejere af to bærplantager med en placering i henholdsvis Gasse ved Skærbæk, samt Haderslev. Gårdejerne havde store ambitioner og startede efter nogen tid sammen virksomheden under navnet ”Vibegaard”. Som tredjepart er Bent Sørensen, der ligeledes udgør en stor del af virksomheden. Selve navnet ”Vibegaard” stammer fra slægtsgården som Anders Sørensen i dag ejer.

 

Formål
Formålet var at skabe en saft af særlig kvalitet, der kunne sælges i danske forretninger. Med tiden blev dette ”projekt” mere omfattende og har udviklet sig til det vi i dag ser som et færdigt saftprodukt med en sporadisk distributionskæde, men også finder på hylderne i 120 Føtex- og Bilka-butikker. Med henblik på forbrugerne, vides det præcis, hvor høstning af hver enkelt saftproduktion er foregået, hvilket giver kunderne en fornemmelse af kvalitet, nærvær og ikke mindst danskhed.

 

Læs mere på: www.vibegaard.dk