Kohberg Brød

kohberg

 

Brød er en naturlig vare - og hos Kohberg starter processen allerede på marken, hvor råvarerne dyrkes naturligt med omtanke for miljøet. Alle råvarer, der anvendes til produktionen af brødene fra Kohberg, er fri for stråforkortere og nedvisningsmidler.
 
Fra et lille, lokalt rugbrødsbageri til et stort og moderne bageri
På ganske få år er Kohberg gået fra at være et lille, lokalt rugbrødsbageri i Sønderjylland til et stort og moderne bageri. Alfred Kohberg startede sit bageri i Rødekro og flyttede senere til Bolderslev, hvor det blev en rigtig rugbrødsfabrik. I 1989 solgte familien Kohberg til familien Fogtmann, og det blev starten på en række udvidelser.
I dag har Kohberg tre bagerier med over 600 ansatte fordelt på Bolderslev i Sønderjylland, Taastrup på Sjælland samt H.C. Andersen Bagergården i Haderslev. Det gør Kohberg til det største danskejede bageri. Kohberg ejer bl.a. varemærkerne Kohberg®, Herkules®, Viking®, Nyt Nordisk®, og H.C. Andersen®.

 

Læs mere på: www.kohberg.dk