Kocemba's

kocemba

 

Kocemba's Sparkling Tea blev lanceret i efteråret 2011, og det er vores mål at tilbyde drikkevarer lavet med høj kvalitet og knowhow. Vi vil gerne rykke grænserne hos folk og udvide deres horisont med nytænkning inden for drikkevarer, og det er vores ambition hele tiden at blive bedre, og vi arbejder målrettet hver dag for at opnå netop det.

 

Vi vil udvide vores portofolio med nye produkter bygget på naturlige råvarer og bæredygtighed. Vi sigter fremad og er altid åben for nye idéer og indput. Vi ønsker at være synlige på alle niveauer af butikker og restauranter, og vi håber, at du vil tage godt imod vores produkter og prøve at være åben for nye indtryk.

 

Det at finde på en ny drikkevarekategori er i sig selv specielt for det er ikke en vin, ej heller en øl eller en iste. Det er heller ikke en cider, men vores egen Sparkling Tea. Vi håber du vil drikke den med velbehag og finde den type, der passer dig bedst. Vi glæder os til at møde dig og præsentere vores nye produkter på et af de steder, hvor vi vil stå og udskænke smagsprøver i fremtiden.

 

Læs mere på: www.kocembas.dk